Ukraine Tours and Travel services Ukraine-Tours.com
Home > Visa Support > Expedite Visa
   EN       RU   

Odessa Havaalanında Ukrayna Vizesi

Yukarıdaki teklifler sadece Türk vatandaşları için geçerlidir
 
Havaalanına geldikten sonra nasıl vize alınır?

ODESSA HAVAALANINA GELDİKTEN SONRA UKRAYNA’YI ZİYARET ETMEK IÇIN HIZLI VE KOLAY BİR ŞEKİLDE VİZE ALABİLİRSİNİZ!

  • KONSOLOSLUKTA VİZE BAŞVURUSU YAPMAKLA ZAMAN KAYBETMENİZE GEREK YOK.
  • ÜSTELIK DAHA AZ KONSOLOSLUK ÜCRETI ÖDERSINIZ. BÜYÜKELÇİLİKTE KONSOLOSLUK ÜCRETİ 85 ABD DOLARI, AMA HAVAALANINDA SADECE 30 ABD DOLARI ÖDEYEREK VİZENİZİ ALABİLİRSİNİZ.
  • SEYAHATE ÇIKMAYA SON DAKİKADA KARAR VERDİYSENİZ SEYAHATİNİZİ ERTELEMENİZE GEREK YOK.

    UKRAINE-TOURS.COM ADRESİNDEN AŞAĞIDAKİ SEYAHAT PAKETİNİ REZERVE EDERSENİZ HAVAALANINA GELDİKTEN SONRA VİZE DESTEĞİ İÇİN HİÇBİR EK ÜCRET ÖDEMENİZ GEREKMEZ:

    1. Odessa, Nikolaev veya Kherson’da üç yıldızlı ya da üzeri bir otelde üç gece veya daha fazla konaklama.
    2. Odessa havaalanından transfer.
    3. Ukrayna’da kalacağınız süre boyunca geçerli sağlık sigortası.

Rezervasyon nasıl yapılır:

  1. ODESSA OTELLERİ SAYFASINI ZİYARET EDİN, REZERVASYON YAPMAK İSTEDİĞİNİZ OTELİ SEÇİN VE REZERVASYON BAĞLANTISINı TAKIP EDEREK REZERVASYON FORMU SAYFASINA GIDIN.
  2. REZERVASYONUNUZU YAPTIKTAN SONRA HAVAALANı TRANSFERI DE SEÇİN. UÇUŞ BİLGİLERİNİZİ VE VARıŞ SAATİNİZİ YAZIN.
  3. REZERVASYON İSTEĞİ SAYFASINDA YORUMLAR ALANINA "ODESSA HAVAALANINDA VİZE ALMAK İSTİYORUM" İFADESİNİ YAZIN.
  4. SAYFADAN ÇIKARKEN SAĞLIK SİGORTASINI DA REZERVE ETMENİZ İSTENECEK. SİGORTAYI DA REZERVASYONUNUZA EKLEYİN.
  5. ÇIKIŞ İŞLEMİNİ TAMAMLAYIN.


REZERVASYON ODESSA’YA GELMEDEN EN AZ BİR İŞ GÜNÜ ÖNCE YAPILMALIDIR.
HAFTA SONU VEYA SON DAKİKA REZERVASYONLARI İÇİN LÜTFEN +380 67 4860619 NOLU TELEFONU ARAYIN.
LÜTFEN SADECE İNGİLİZCE, RUSÇA VE UKRAYNACA DİLLERİNİ KONUŞTUĞUMUZU DİKKATE ALIN. SADECE TÜRKÇE KONUŞUYORSANIZ LÜTFEN WELCOME@UKRAINE-TOURS.COM. ADRESİNDEN BİZE E-POSTA GÖNDERİN.

Başka bir tedarikçi aracılığıyla rezervasyon yaptıysanız ek ücret karşılığında da vize hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Lütfen fiyatı öğrenmek için bizimle temasa geçin.

 
Gerekli Belgeler
HAVAALANINDA VİZE İŞLEMİ İÇİN AŞAĞIDA BELIRTILENLER GEREKLİDİR:
  • PASAPORTUNUZ, VİZE BİTİM TARİHİNDEN SONRA EN AZ BİR AY GEÇERLİ (VARIŞ TARİHİ + 14 GÜN). PASAPORT İYİ DURUMDA VE VİZE İÇİN EN AZ BİR BOŞ SAYFASI OLMALIDIR.
  • 3 CM X 4 CM BOYUTLARINDA İKİ FOTOĞRAF.
  • 30 ABD DOLARI, KONSOLOSLUK İŞLEM ÜCRETİ. KONSOLOSLUK SADECE NAKİT PARA KABUL ETMEKTEDİR. BANKNOTLAR İYİ DURUMDA OLMALIDIR. LÜTFEN TAM OLARAK 30 ABD DOLARI HAZIRLAYIN, KONSOLOSLUKTA PARANIZ BOZULAMAYABİLİR, BU NEDENLE YÜZ DOLARLIK BANKNOT BU ÖDEME İÇİN UYGUN OLMAYABİLİR.
 
 
Currency 
References:

Thank-you so very much for all your help, Irina you are a star yet again, I always appreciate your help and the lengths you go to, to ensure your clients are looked after in every way, I will always recommend your services to anyone that asks me :) Please take care !!

Ian, England U.K.

Read all

 
© Unipress 1998 - 2017
Copyright notice - click here